Agentia de servicii online din Tecuci

Agentie de servicii online la Tecuci

  Pentru a veni in sprijinul tecucenilor am creat de curand o Agentie de servicii online. Agentia este simplu de utilizat si are o interfata prietenoasa pentru utilizator.

Cum functioneaza acesta agentie? Foarte simplu. Agentia invita mesterii si firmele sa se inscrie in director precizand calificarea, tariful orar, telefonul si adresa de e-mail. De asemenea meseriasii din Tecuci pot sa faca o descriere ampla a serviciilor ce le pot presta precum si aria de acoperire pe care opereaza. Nu sunt exclusi zidarii, zugravii, tamplarii, sudorii, depanatorii, mecanicii etc.mester-meserias-servicii-tecuci

Clientii pot sa posteze pe site-ul agentiei de servicii cereri pentru lucrari necesare in gospodarie sau in afacea proprie. Clientul face o descriere cat mai detaliata a lucrarii precum: zugravirea unei case, repararea unei instalatii sanitare, depanarea unui televizor, instalarea unui program de calculator, sudarea unor componente metalice ori taierea pomilor sau a vitei de vie din proprietatea ce o detine.

De asemenea, clientii pot alege in mod direct mesterul pe care-l prefera urmare a serviciilor prestate anterior.

Agentia de servicii online are rolul de a pune in legatura solicitantul de servicii cu mesterul potrivit contra unui comision.

Firmele si mesterii pot sa opteze pentru un abonament lunar de 50 lei si beneficiaza de atribuiri nelimitate sau gratuit si plateste un comision negociat pentru fiecare lucrare atribuita.

Pentru inceput mesterii sunt monitorizati pentru ca lucrarile sa fie de calitate pentru a ridica prestigiul agentiei. Daca lucrarile nu vor fi corect executate agentia va angaja un alt mester iar cel „vinovat” va fi scos din sistem.

Agentia are in vedere constituirea de echipe de interventie rapida pentru avariile din instalatiile sanitare din blocurile de locuit.

Agentia epriceput.ro doreste sa faca servicii rapide si de calitate locuitorilor din orasul Tecuci la preturi rezonabile.

De esti mester, inscrie-te chiar de astazi si astfel poti sa-ti maresti veniturile lunare.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie rezultatul operatiunii * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.