Automobile Eco-Friendly

 Hyundai-avante  La sfarsitul lunii trecute a fost lansat in Romania un nou autoturism hybrid: Hyundai Avante Hybrid. Acesta vine in ajutorul conducatorilor auto eliminand doua mari probleme actuale: costurile ridicate ale carburantilor si poluarea mediului inconjurator.

Mediatizarea efectelor dezastruase ale poluarii asupra Pamantului a dus la orientarea constructorilor de masini si intr-o directie ecologica. Astfel, noul model este dotat cu un motor care functioneaza cu Gaz Petrolier Lichefiat, primul de acest tip in Romania. Motorul electric are la baza un pachet de baterii Litiu-Ion polimer, adaugand un surplus de putere de 15KW, insumand in total o putere de 140 CP. Cutia automata nu lipseste nici de la acest model, avand o variatie continua de putere si turatie. Consumul este unul foarte atractiv variind in jurul valorii de 5,6l/100km, iar emisiile sunt reduse cu aproximativ 90% fata de automobilele pe benzina.

Un motiv in plus pentru a o achizitiona este faptul ca modelul nu necesita plata taxei de inmatriculare.

In topul celor mai bine vandute marci de autoturisme din Europa, marca Ford a ocupat locul 2. Acelasi loc l-au ocupat si in topul vanzarilor totale de autovehicule. Acest lucru se datoreaza si gamei puternice de produse oferite de Ford. Modelele Fiesta, Focus, Galaxy si Transit sunt lidere pe segmentele corespunzatoare in Marea Britanie.

Pozitia inalta la nivel european se datoreaza si faptului ca Ford este lider de piata in numeroase tari printre care se numara si Marea Britanie, Danemarca, Irlanda si Turcia. Si la nivel de import Ford ocupa primele pozitii in tari ca Italia, Cehia, etc. Succesul Ford este vizibil insa si in pietele Scandinave unde vanzarile au crescut considerabil in ultimul an.

Renumita marci la nivel mondial, datorita politicii sale, Ford isi mentine reputatia si pozitia pe majoritatea pietelor, si ramane una din cele mai de incredere marci.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie rezultatul operatiunii * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.