medicina-vibrationala

Lumea se poate vindeca miraculos

A fost un timp când considerăm boala o pedeapsă, când împărţeam totul în bine şi rău, când trăiam în exterior sau în trecut.

A fost un timp când medicii nu mi-au dat prea multe şanse şi când căutăm să ştiu cine sunt sau de ce am venit pe acest pământ. A fost atunci… Acum sunt în procesul meu de desăvârşire. Medicină complementară mi-a adus sănătate fizică şi echilibru sufletesc.

  Totul a început cu Reiki, terapie care mi-a deschis calea spre autovindecare şi mi-a dat posibilitatea să descopăr tradiţiile vindecătoare japoneze. După masteratul în Reiki a urmat pregătirea în sistemele de vindecare cu energie vitală universală: Shamballa, Karuna, Terapia cu Îngeri şi InfoReiki. Incursiunea mea în domeniul medicinei alternative a continuat cu “Atingerea cuantică”, terapie care mi-a oferit posibilitatea să descopăr puterea respiraţiei şi să vindec problemele de oase ale clienţilor mei. În tot acest timp, pe lângă ameliorarea stării de sănătate am înregistrat modificări la toate nivele, emoţional, mental şi sufletesc, ceea ce a determinat transformări radicale ale stilului de viaţă.

   Însă, informaţiile care au produs adevărate metamorfoze, au venit prin intermediul taberei de “Noua Medicina Germanică”, unde am studiat cu Helmut Pilhar, medicina revoluţionară descoperită de Dr. Ryke Geerd Hamer. Imediat a urmat ThetaHealing, un sistem de vindecare iniţiat de americancă Vianna Stibal, ceea ce a reprezentat o nouă treaptă de evoluţie şi un alt mod de a aborda boala şi repercusiunile ei. Considerată o terapie revoluţionară în America, vindecarea pe unde theta mi-a oferit posibilitatea să înţeleg că organismul uman poate fi reprogramat, boala fiind un program care poate fi înlocuit sau resetat.

Medicina vibraţională a fost următorul pas. Dacă până atunci lucrasem pe boli infecţioase, boli de oase, alergii, boli de piele sau ale sistemelor, de data acesta m-am extins pe cancer şi boli psihice, precum şi pe sindroame.

Considerată cea mai eficientă terapie de pe planetă, Reconectarea a reprezentat apogeul medicinei alternative. Descoperită de Dr. Eric Pearl, vindecarea reconectivă reprezintă un sistem de vindecare ce lucrează cu frecvenţe vibraţionale. Cursul absolvit la Belgrad mi-a oferit şansa să realizez că vindecările se produc iniţial la nivele subtile, pentru că în final să se manifeste definitiv în corpul fizic.

De asemenea, cursurile de Munnay-Ki şi Naturopatie mi-au revelat adevăruri despre corpul uman şi procesele lui de vindecare. Învăţăturile maeştrilor şamani, cuprinse în lucrările dr. Alberto Villoldo aduc în prim plan informaţii despre modificările de la nivelul AND-ului şi tratarea afecţiunilor în câmpul energetic al persoanei. Toată acesta cavalcade de informaţii m-a determinat să conştientizez vindecarea la nivel subtil, holistic, însoţită de o dezvoltare personală şi un nivel al conştiinţei în continuă creştere. Acesta a fost momentul în care medicina tradiţională şi medicină vibraţională au înlocuit definitiv medicina alopată.

A fost un timp când considerăm boala o pedeapsă. Acum cred că boala a fost cadoul meu. Fără ea nu aş fi urmat acest parcur încărcat de dezvoltare personală şi vindecare la toată nivelele. Vindecarea miraculoasă este posibilă! Este suficient să ai încredere în corpul şi sufletul tău pentru că ele te vor ghida pe calea sănătăţii perfecte şi a desăvârşirii spiritului. Am rămas la Tecuci pentru că oamenii de aici au nevoie de un ghid pentru a experimenta la rândul lor miracolul unei vindecări… Tot ceea ce am trăit mai frumos a fost îmbrăţişarea unui om care s-a vindecat…

Roxana Branişte
18.12.2014

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scrie rezultatul operatiunii * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.